kezdőlapra
A 2003-as év végén életre hívott Ikerhold Kiadó többféle szolgáltatással áll az Önök rendelkezésére. Fő célkitűzésünk: az esélyek egyenlőbbé tétele az internethasználók és az interneten jelen lévők számára.


Manapság egy vállalkozás szinte nem is létezhet honlap nélkül. Lassan a névjegykártyánál is fontosabbá, hasznosabbá válik: csak egy jól hangzó, könnyen megjegyezhető weblap-címre van szükség.


Sok magánszemély is csatlakozott már az Interneten fellelhetők táborához. Versenyvilágunkban a kezdő és a profi közötti különbség minden téren hatványozottan megnőtt, az Információs Világsztrádán jelen lévőkre és a sztrádát használókra is igaz ez. A két véglet között pedig nagyon szines a paletta. Ráadásul a kínálkozó lehetőségek napról-napra bővülnek, az igények igen sokrétűek lehetnek.


Az Ikerholdon mindenkinek jut hely! Szolgáltatásainkat moduláris rendszerben nyújtjuk, így minden egyedi kívánságra tudunk megoldást találni!
Vállaljuk cégek, magánszemélyek honlapjának elkészítését, karbantartását, logók és látványtervek készítését, domain-regisztrációt, a már elkészült honlapok tárolását, elektronikus postafiókok fenntartását.


Látvány, tartalom és praktikum - e három szempontot kell figyelembe venni egy igazán jó honlap elkészítéséhez.
A látványterv minden esetben a honlap gazdájának ízlését, egyéniségét tükrözi - a mi feladatunk megoldani, hogy könnyen letölthető, a legtöbb böngésző által jól megjelníthető, harmonikus legyen.
A honlap információval való megtöltése szintén a tulajdonos érdeme - mi esetleg adminisztrációs felület létrehozásával tudunk hozzájárulni a honlap önnálóan történő karbantartásához.
Az előző két pontban pedig már benne is foglaltatott a praktikum: az önálló frissítés, a minél többféle számítógépen való megtekinthetőség, élvezhetőség közös érdeke tulajdonosnak, készítőnek és felhasználónak egyaránt.


Fontosnak tartjuk, hogy valóban mindenki számára elérhető honlapok készüljenek, ezért jelen oldalainkhoz hasonló akadálymentes honlapokat tervezünk, melyek szöveges böngészővel is látogathatóak, a vakok számítógépéhez kapcsolt beszélő egység képes felolvasni azokat (vagy alternatív szöveges változatban is elkészült az oldal).